Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Πείτε μου τι έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 22:38 Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Πείτε μου τι έγινε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε κακό πρόσωπο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μένοντας στο 0-0 με τους πράσινους. Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τους Πειραιώτες δεν ήταν η βαθμολογική απώλεια, αλλά η εικόνα των παικτών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήγαν στο Ρέντη την επομένη του ντέρμπι, προκειμένου να πιάσουν δουλειά για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με πρωτοβουλία του Πέδρο Μαρτίνς, προπονητής και παίκτες “κλείστηκαν” στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου της ομάδας για σχεδόν μία ώρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιθυμεί να ακούσει τη γνώμη όλων των παικτών για τα όσα έγινα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες να μείνουν στα αποδυτήρια και να μην βγουν στο γήπεδο για προπόνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Θέλω να μιλήσουμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Να μιλήσουμε για την απόδοση που είχε η ομάδα και μ’ ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας. Θέλω ν’ ακούσω την άποψη όλων για το παιχνίδι. Να μου πείτε ποια είναι η εικόνα που σχηματίσατε εσείς για τον αγώνα, πώς είδατε εσείς το ματς. Θέλω να σας ακούσω, θέλω να μιλήσουμε για το παιχνίδι και ν’ ακούσω την άποψη όλων σας».

Ο Πορτογάλος ζήτησε τη γνώμη των παικτών, οι οποίοι μίλησαν για την εμφάνιση τους με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε μεγάλη ομάδα και ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη, θέλει να νικάει σε όλα τα ματς. Αυτό θέλαμε και σε αυτό το παιχνίδι, απλά έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα δημιουργικά και επιθετικά», τόνισαν πολλοί παίκτες ενώ άλλοι επισήμαναν το πόσο επηρέασε την ομάδα ο κορονοϊός. «Είμαστε καλή ομάδα και το έχουμε αποδείξει. Τα προβλήματα όμως με τον κοροναϊό επηρέασαν την προετοιμασία μας αλλά και την απόδοση αρκετών παικτών».

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, έχει παίκτες με προσωπικότητα και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Είμαστε παίκτες που θέλουμε πάντα τη νίκη για τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε καλά σε ποια ομάδα παίζουμε και θέλουμε πάντα να τα δίνουμε όλα για την ομάδα», πρόσθεσαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμφώνησε με τους παίκτες και τους ζήτησε να παρουσιάσουν βελτιωμένο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια.

«Ξέρετε όλοι πόσο πολύ πιστεύω στις δυνατότητες σας και πόσο εκτιμώ την δουλειά που κάνετε. Όλοι θέλουμε να παίξουμε καλύτερα στην συνέχεια», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση