ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Φθορά στο στέγαστρο, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 18:24 ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Φθορά στο στέγαστρο, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τις φθορές στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αλλά και την πρόθεσή της να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες εργασίες, ώστε να είναι ξανά έτοιμο στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Οι “πράσινοι” τόνισαν ότι πιο λεπτομερής έλεγχος θα γίνει αύριο Τετάρτη (26/01), οπότε και θα ξεκινήσει και η αποκατάσταση των ζημιών, ενώ ενημέρωσε και τους φίλους της ομάδας για τα νέα δεδομένα με τα εισιτήριά τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά.»

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση