Ντέμης Νικολαΐδης κατά Ραζβάν Λουτσέσκου: «Να μάθει να χάνει»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 12:49 Ντέμης Νικολαΐδης κατά Ραζβάν Λουτσέσκου: «Να μάθει να χάνει»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τάχθηκε κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου με αφορμή τα νέα παράπονα του Ρουμάνου τεχνικού για τη διαιτησία, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ξέσπασε κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όταν ο ΠΑΟΚ χάνει δεν θέλει να ακούει τον Ρουμάνο τεχνικό στις δηλώσεις του.

«Ο Λουτσέσκου πρέπει να μάθει και να χάνει. Οταν κερδίζει βγάζει μεγαλοσύνη και μιλάει πολύ καλά για όλους και όταν χάνει, ακούμε πως είτε φταίει ο διαιτητής, είτε έπαιξε πούλμαν η άλλη ομάδα. Μπορεί να είσαι καλός και να χάσεις. Δεν γίνεται να χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου και όταν χάνει, να μην θέλουμε να τον ακούμε. Και μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι απ’ όλους. Το αντίθετο βλέπω από τον Γιοβάνοβιτς. Στο ματς με τον ΟΦΗ δεν ανέφερε τίποτα για διαιτησία.

Με εντυπωσίασε η ενέργεια του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ aggresive. Μετά ο ΠΑΟΚ ανέβηκε. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι άλλες είναι σε πρόοδο. Είναι επίτευγμα του Γιοβάνοβιτς οι Παλάσιος και Αϊτόρ. Τεράστια απώλεια ο Βιγιαφάνιες. Τον βοήθησε τον Παναθηναϊκό το “Χ” που πήρε μέσα στον Άρη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση