Απίστευτη γκάφα στο BBC: Εμφάνισε τίτλο που έγραφε ότι "η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα μπάζα"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 16:47 Απίστευτη γκάφα στο BBC: Εμφάνισε τίτλο που έγραφε ότι "η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα μπάζα"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί να ξεχάσει τη φετινή σεζόν, όμως κανείς δεν την αφήνει. Ακόμα και το BBC την ισοπεδώνει, έστω και άθελά του, με συνέπεια να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στη συνέχεια για μία γκάφα σε ένα σούπερ.

Το δελτίο ειδήσεων του BBC βρισκόταν σε εξέλιξη και συγκεκριμένα έπαιζε τα αθλητικά, όταν εμφανίστηκε ένα σούπερ στην οθόνη των τηλεθεατών, που τους ενημέρωνε ότι "η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για τα μπάζα".

Οι τηλεθεατές που υποστηρίζουν τους "κόκκινους διαβόλους" έσπασαν τα τηλέφωνα και η παρουσιάστρια της ζωντανής εκπομπής κλήθηκε να απολογηθεί εκ μέρους της δημοσίας τηλεόρασης και να εξηγήσει τι συνέβη.

 

 

Όπως γράφει το SPORT24, σύμφωνα με την εξήγηση, όλα οφείλονται στην επίδειξη του συστήματος που περνάει τους τίτλους ειδήσεων στο κάτω μέρος της οθόνης. Ο εκπαιδευόμενος έγραψε έναν "τυχαίο τίτλο" στο πλαίσιο του μαθήματος, όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, όμως από λάθος τον εμφάνισε στον "αέρα" του BBC, με τα ανάλογα επακόλουθα.

 

 

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση