«Απασφάλισε» η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο - «Οι Πορτογάλοι είναι μικροπρεπείς, ανόητοι και αχάριστοι»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 11:01 «Απασφάλισε» η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο - «Οι Πορτογάλοι είναι μικροπρεπείς, ανόητοι και αχάριστοι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε πολλές αρνητικές κριτικές μετά την ήττα της Πορτογαλίας από την Ισπανία, γεγονός που προκάλεσε την… έκρηξη της αδερφής του. Η Κάτια Αβέιρο υπερασπίστηκε τον επιθετικό των Ιβήρων, κατηγορώντας μερίδα φιλάθλων για μικροπρέπεια και αχαριστία.

Η Κάτια Αβέιρο… απασφάλισε και τα “έχωσε” σε όσους ασκούν -πλέον- αρνητική κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η αδερφή του “CR7” ύψωσε τείχος προστασίας στον επιθετικό της Πορτογαλίας και κατηγορεί για μικροπρέπεια τους συμπατριώτες της που “έπιασαν στο στόμα” τους τον επιθετικό των Ιβήρων, μετά την ήττα της ομάδας από την Ισπανία στο Nations League.

“Έχει δίπλα του την οικογένειά του και όσους τον αγαπούν. Θα είναι πάντα δίπλα του, ό,τι κι αν γίνει. Τα όσα γίνονται, δεν με εκπλήσσουν καθόλου. Οι Πορτογάλοι φτύνουν στο πιάτο που τρώνε, έτσι ήταν πάντα.

Για αυτό όταν εμφανίζεται κάποιος από τις στάχτες και αλλάζει τη νοοτροπία τους, ενοχλεί. Μαζί σου πάντα, βασιλιά μου. Είναι απαραίτητο να δώσουμε ένα χέρι σε αυτούς που πάντα έδιναν το δικό τους στην Πορτογαλία.

Αλλά οι Πορτογάλοι είναι άρρωστοι, μικροπρεπείς, άψυχοι, ανόητοι, αχάριστοι. Αυτός ο τύπος που κάθεται, είναι στα γόνατα… Δεν υπάρχει κανείς να του δώσει ένα χέρι. Είναι σκληρό. Και ήταν ήδη τόσα πολλά, αλλά τόσα που έδινε και δίνει.

Αυτός που κάθεται λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι απλώς ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο”, σχολίασε μεταξύ άλλων.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση