Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Τσέριν – Θεραπεία ο Κουρμπέλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 14:31 Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Τσέριν – Θεραπεία ο Κουρμπέλης

Η επιστροφή του Άνταμ Τσέριν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης ήταν το ευχάριστο νέο στον Παναθηναϊκό, στην προπόνηση της Τετάρτης (12/10), την ώρα που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει κάποια προβλήματα να μην… εξαφανίζονται.

Ο Άνταμ Τσέριν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, θέτοντας παράλληλα εαυτόν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Λαμία – Παναθηναϊκός.

Αντίθετα, οι Αντράζ Σπόραρ και Γιάννης Κώτσιρας ακολούθησαν ατομικό, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε θεραπεία. Ωστόσο, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει αρκετές μέρες ακόμα μπροστά του και πιθανότατα θα είναι για το εκτός έδρας ματς των “πρασίνων”.

Το πρόγραμμα προπόνησης των παικτών του «τριφυλλιού» περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση