Super League 2: Στις 6 Νοεμβρίου η σέντρα – Ο Διαγόρας πήγε στον Βόρειο όμιλο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 16:20 Super League 2: Στις 6 Νοεμβρίου η σέντρα – Ο Διαγόρας πήγε στον Βόρειο όμιλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την Τετάρτη (12/10) την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για το Σαββατοκύριακο 6 Νοεμβρίου, αντί στις 16/10 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Super League 2, η απόφαση αυτή ελήφθη «μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ΄ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών».

Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, ο Διαγόρας ζήτησε να μεταφερθεί στον Βόρειο όμιλο, παίρνοντας τη θέση της Ξάνθης που αποχώρησε, και το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Στον ίδιο όμιλο θα ενταχθεί και ο Ηρακλής Λάρισας, που καλύπτει τη θέση του εκπροσώπου της Γ΄ εθνικής και θα ακολουθήσει το πρόγραμμά του, όπως είχε καθοριστεί στην κλήρωση. Στον Νότιο όμιλο, αντίστοιχα, τη θέση του Διαγόρα παίρνει η Ηλιούπολη και εκείνη του Εργοτέλη (που αποχώρησε) καταλαμβάνει ο ΠΑΟ Ρουφ.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι -όπως είχε συμφωνηθεί από την περασμένη σεζόν- υπήρξε αλλαγή ομίλου, σχετικά με τις Β’ ομάδες των “μεγάλων” της Super League 1. Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, ο Παναθηναϊκός Β’ θα αγωνιστεί στον Βόρειο όμιλο, ενώ ο Ολυμπιακός Β’ στον Νότιο.

Η διαμόρφωση των δυο ομίλων:

Βόρειος Όμιλος: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας

Νότιος Όμιλος: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση