Παναθηναϊκός - Άρης: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς της Λεωφόρου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 11:13 Παναθηναϊκός - Άρης: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς της Λεωφόρου

Κατάμεστο θα είναι το “Απ. Νικολαΐδης” για τη μεγάλη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, την προσεχή Κυριακή (23.10 / 19:30) για την 9η αγωνιστική της Super League 1.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως το ματς κόντρα στον Άρη είναι… sold out και τόνισε πως σε περίπτωση που υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τότε αυτά θα τεθούν προς διάθεση.

Η ανακοίνωση του “τριφυλλιού” αναφέρει…

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ενδέχεται να υπάρξουν ορισμένες επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη.”

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση