Στέφανος Τσιτσιπάς: «Νιώθω πως κράτησε μια δεκαετία το τάι μπρέικ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 12:28 Στέφανος Τσιτσιπάς: «Νιώθω πως κράτησε μια δεκαετία το τάι μπρέικ» (φωτο Reuters)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις… κρίσιμες στιγμές που είχε ο αγώνας του Μαξίμ Κρέσι, πριν φτάσει στα προημιτελικά του Open της Στοκχόλμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με νίκη στο Open της Στοκχόλμης, καθώς ύστερα από συγκλονιστικό αγώνα επικράτησε με 2-0 σετ (7-6/6, 7-6/11) του Αμερικανού Μαξίμ Κρέσι, Νο 33 στην παγκόσμια κατάταξη, και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε περίσσιο απόθεμα ψυχραιμίας στο δεύτερο σετ, καθώς για να το κατακτήσει χρειάστηκε προηγουμένως να «σβήσει» τρία set points του Κρέσι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε για το συναρπαστικό ματς:

«Νιώθω πως κράτησε μια… δεκαετία το τάι μπρέικ, όμως τα κατάφερα, ήταν εξαιρετικό που μπόρεσα να βγάλω σωστά αυτές τις κρίσιμες στιγμές στο τέλος και μετά να κλείσω τον αγώνα με το καλό σερβίς. Δεν είχα άγχος, το θέμα ήταν να μείνω στη στιγμή, κάτι το οποίο έκανα πολύ καλά. Κάθε κίνηση, κάθε θετική σκέψη μετράει.

Ήξερα ότι είχα απέναντι μου έναν παίκτη που θα έβγαζε σταθερά μεγάλα σερβίς κοντά στη γραμμή και έπρεπε να μείνω συγκεντρωμένος στο δικό μου παιχνίδι»

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση