Ολυμπιακός: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κορυφαίος σε πόντους στην 4η περίοδο σε ολόκληρη τη Euroleague

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 12:54 Ολυμπιακός: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κορυφαίος σε πόντους στην 4η περίοδο σε ολόκληρη τη Euroleague

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και στη Euroleague, όπου “τρέχει” ένα φοβερό 4-0 με τρεις εκτός έδρας νίκες και πρωταγωνιστές τον Κώστα Σλούκα και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Οι δυο τους μάλιστα ηγούνται ολόκληρης της Euroleague σε πόντους στην τελευταία περίοδο, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχει “σπάσει” τα ρεκόρ με 8,3 πόντους μέσο όρο, όταν κρίνονται τα ματς.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, ο “clutch” Λαρεντζάκης βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους πόντους στην 4η περίοδο των αγώνων, έχοντας πίσω του τον Σλούκα, αλλά και τους Μάικ Τζέιμς, Μάρκους Χάουαρντ και Γουέιντ Μπάλντγουιν.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση