Τσιτσιπάς: Κάποια μέρα θα βρεθώ στο Νο 1 - Το να περάσω καλά είναι η πρώτη μου προτεραιότητα στο ATP Finals

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 13:44 Τσιτσιπάς: Κάποια μέρα θα βρεθώ στο Νο 1 - Το να περάσω καλά είναι η πρώτη μου προτεραιότητα στο ATP Finals

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο του αγώνα στο πλαίσιο του ATP Finals.

Για τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα ο Σέρβος νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος καλείται, πλέον, στη συνέχεια να κάνει δύο νίκες, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

«Είναι ξεκάθαρο πως ήθελα να ξεκινήσω με νίκη, αλλά θέλω να κρατήσω μια αισιόδοξη στάση. Αυτή η ήττα θα με κάνει να έχω ακόμα περισσότερο κίνητρο στα δύο επόμενα παιχνίδια και το βασικό από την αρχή, ήταν να απολαύσω τους αγώνες μου εδώ. Το να περάσω καλά είναι έτσι κι αλλιώς η πρώτη μου προτεραιότητα, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα», είπε ο Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον στόχο του να ανέβει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, λέγοντας πως δεν θέλει να του γίνει έμμονη ιδέα: «Είναι όνειρο και ένας μακροπρόθεσμος στόχος. Δεν βιάζομαι όμως να βρεθώ εκεί και, για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως κάποια μέρα θα τα καταφέρω να είμαι εκεί. Αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο τένις μου, στη βελτίωσή μου και να μην έχω εμμονή με το Νο 1».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση