Απίστευτη δήλωση του Κέβιν Ντουράντ βάζει νέα «βόμβα» στα «θεμέλια» των Μπρούκλιν Νετς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 21:30 Απίστευτη δήλωση του Κέβιν Ντουράντ βάζει νέα «βόμβα» στα «θεμέλια» των Μπρούκλιν Νετς

Οι Μπρούκλιν Νετς δεν προλαβαίνουν να… σβήνουν φωτιές τον τελευταίο καιρό και μετά τον Καϊρί Ίρβινγκ, η νέα “βόμβα” ήρθε από τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο ηγέτης των Νετς έκανε μία δήλωση που δείχνει… απαξίωση στους συμπαίκτες του και κάνει αντιληπτό ότι ο ίδιος ο Ντουράντ δεν είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση στην ομάδα.

«Κοίτα την αρχική μας πεντάδα. Έντμοντ Σάμνερ, Ρόις Ο’Νιλ, Τζο Χάρις, Νικ Κλάξτον κι εγώ. Δεν είναι ασέβεια, αλλά τι περιμένεις από αυτή την ομάδα; Περιμένεις να κερδίσουμε επειδή είμαι εγώ εκεί», τόνισε ο Ντουράντ και φαίνεται ότι πολύ δύσκολα πια οι Μπρούκλιν Νετς θα γίνουν… ομάδα για να διεκδικήσουν τον τίτλο στο NBA.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση