Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε αήττητος στα ημιτελικά του ATP Finals

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 18:52 Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε αήττητος στα ημιτελικά του ATP Finals

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε αήττητος τη φάση των ομίλων του ATP Finals, ωστόσο ξόδεψε ενέργεια ενόψει των ημιτελικών, καθώς χρειάστηκε 3 ώρες και 11 λεπτά μέχρι να κάμψει την αντίσταση του Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο δεν είναι άτρωτος, με τον Σέρβο τενίστα να ετοιμάζεται για τη μάχη με τον Φριτζ στα ημιτελικά.

Από την πλευρά του, ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ έχασε δεύτερο σερί παιχνίδι, στο οποίο σέρβιρε για τη νίκη και αποκλείστηκε με ρεκόρ 0-3!

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, μιας και ο Τζόκοβιτς ήταν σίγουρα πρώτος και ο Μεντβέντεφ δεδομένα τέταρτος, ωστόσο οι δύο τενίστες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Έπειτα από μία τεράστια μάχη, ο Σέρβος τενίστας πανηγύρισε τη νίκη με 6-3, 6-7 (5), 7-6 (2) και πλέον καλείται να ξεκουραστεί για λίγες ώρες, πριν μπει και πάλι στο κορτ το Σάββατο (19/1) για τον ημιτελικό με τον Φριτζ.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση