Αργεντινή – Σαουδική Αραβία 1-2: Ποδαρικό με το αριστερό για την ομάδα του Μέσι στο Μουντιάλ 2022

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 14:15 Αργεντινή – Σαουδική Αραβία 1-2: Ποδαρικό με το αριστερό για την ομάδα του Μέσι στο Μουντιάλ 2022

Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Σαουδική Αραβία.

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο Μουντιάλ 2022 είναι γεγονός. Η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι και των άλλων αστέρων δέχτηκε ισχυρό χαστούκι από την ψυχωμένη και εξαιρετικά στημένη Σαουδική Αραβία γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και πλέον μπήκε σε περιπέτειες για την πρόκριση την επόμενη φάση.

Η ”Αλμπισελέστε” παρόλο που προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι μετά από εύστοχη εκτέλεση του Λιονέλ Μέσι, δεν κατάφερε να διευρύνει αν όχι να κρατήσει το σκορ, με αποτέλεσμα οι να το πληρώνουν ακριβά.

Ο Αλ Σεχρί κατάφερε να ισοφαρίσει για τους Σαουδάραβες, τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου , παγώνοντας της ομάδας του Σκαλόνι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε μετά από πέντε λεπτά το εκπληκτικό  γκολ του Αλ Νταουσαρί το οποίο έδωσε προβάδισμα στους Σαουδάραβες, ρίχνοντας στο καναβάτσο την παρέα του Μέσι.

Στη συνέχεια η Αργεντινή προσπάθησε να ανασυνταχθεί προσπαθώντας διακαώς να βρει το γκολ της ισοφάρισης χωρίς αποτέλεσμα, με το τελικό 2-1 υπέρ της Σαουδικής Αραβίας να μένει μέχρι τέλους και την Αλμπισελέστε να έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Πολωνία και το Μεξικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης  η σύγκρουση του  Αλ Σαχράνι  με τον τερματοφύλακα του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και  αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ματς, έχοντας όμως κανονικά τις αισθήσεις του.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αργεντινή (Σκαλόνι, 4-3-3): Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο (59′ Λισάντρο Μαρτίνες), Οταμέντι, Ταλιαφίκο (71′ Ακούνια) – Ντε Πολ, Παρέδες (59′ Φερντάντες), Πάπου Γκόμες (59′ Άλβαρεζ) – Ντι Μαρία, Μέσι, Λαουτάρο
Στον πάγκο έμειναν οι: Αρμάνι, Ρούγι, Αλμάδα, Κορέα, Ντιμπάλα, Φόιτ, ΜακΆλιστερ, Μοντιέλ, Παλάσιος, Πετσέλα, Ροντρίγκες
Σαουδική Αραβία (Ρενάρ, 4-2-3-1): Αλ-Οβαΐς – Αμπντουλχαμίντ, Ταμπακτί, Αλ Μπολεαχί, Αλ Σαχράνι (90’+9′ Αλ Μπρεΐκ) – Κανό, Αλ Μαλκί – Αλ Σεχρί (78′ Αλ Γκανάμ), Αλ Φάραζ (45’+4′ Αλ Αμπέντ, 88′ Αλ Αμρί), Αλ Νταουσάρι – Αλ Μπουραϊκάν (89′ Ασιρί)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση