Η Αλ Νασρ δίνει συμβόλαιο 300 εκατ. στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 14:52 Η Αλ Νασρ δίνει συμβόλαιο 300 εκατ. στον Κριστιάνο Ρονάλντο (φωτο Reuters)

Στρώνει… χρυσάφι στα πόδια του! Ένα ασύλληπτο συμβόλαιο φέρεται πως είναι έτοιμη να προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο η Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει για νέα ποδοσφαιρική στέγη, μετά το “διαζύγιο” με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mirror» ο 37χρονος επιθετικός είναι πιθανό ν’ αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Νασρ και τον Ιανουάριο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Νασρ δείχνει διατεθειμένη να κάνει το μεγάλο μετεγγραφικό “μπαμ”, καθώς εμφανίζεται να προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο 305 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας! Να σημειωθεί πως στη Μάντσεστερ είχε εβδομαδιαίες αποδοχές πάνω από 500 χιλιάδες λίρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, o Κριστιάνο Ρονάλντο απέρριψε τον περασμένο Ιούλιο πρόταση 245 εκατ. δολαρίων από την Αλ Χιλάλ, προκειμένου να συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και τώρα η «αντίζηλος» της, Αλ Νασρ, ανεβάζει την προσφορά για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Πηγή: Daily Mirror

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση