Basket League: Πρόβλημα στη διεξαγωγή της αγωνιστικής λόγω αποχής των κριτών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 13:14 Basket League: Πρόβλημα στη διεξαγωγή της αγωνιστικής λόγω αποχής των κριτών

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει στην Basket League αλλά και σε όλες τις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, λόγω της απόφασης των κριτών να απέχουν αντιδρώντας σε απόφαση του υπουργείου Αθλητισμού.

Σ “αέρα” βρίσκεται αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής της Basket League, αλλά και κάθε… δράσης σε όλες τις εθνικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες μπάσκετ στην Ελλάδα.

Οι σύνδεσμοι κριτών της χώρας αποφάσισαν μαζική αποχή μετά την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη να μην τους αναγνωρίσει ως αθλητικό φορέα.

«Πειθαρχούμε απλά στην απόφαση του κ. Αυγενάκη και αφού δεν μας θεωρεί αθλητικό φορέα, δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αθλητικές δράσεις», είναι η θέση του συνδέσμου κριτών.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα αναζητώντας μια λύση. Δίχως μέλη στη γραμματεία είναι (δια νόμου) αδύνατη η διεξαγωγή αγώνων.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση