Μουντιάλ 2022: Στα 150 εκατ. ευρώ «εκτοξεύθηκε» η αξία του Μπέλιγχαμ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 13:31 Μουντιάλ 2022: Στα 150 εκατ. ευρώ «εκτοξεύθηκε» η αξία του Μπέλιγχαμ (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους στο Μουντιάλ 2022.

Ο νεαρός μέσος αποτελεί τον «βραχίονα» στον νευραλγικό χώρο του κέντρου για την εθνική Αγγλίας και τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχει αποδειχθεί καταλυτικός για τα «τρία λιοντάρια».

Και όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, η τιμή του στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο», έχει «εκτοξευθεί στα ύψη», στοιχείο που ικανοποιεί απόλυτα τους διοικούντες την Ντόρτμουντ, καθώς στο πρόσωπο του Μπέλιγχαμ «βλέπουν» ακόμη μία εξαιρετική οικονομική συμφωνία.

Η εξέλιξη αυτή «δυσαρεστεί» τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι το προσεχές καλοκαίρι θα μπορούσε να αποκτήσει τον 19χρονο Άγγλο, με ένα «φυσιολογικό» αντίτιμο. Ομως, όπως επισημαίνει η ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Μπέλιγχαμ κοστολογείται, πλέον, κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που περιορίζει αισθητά τους υποψήφιους «μνηστήρες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τους Μαδριλένους, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπέλιγχαμ έχουν δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση