Μουντιάλ 2022: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε για τα αποδυτήρια ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν την πρόκριση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 23:32 Μουντιάλ 2022: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε για τα αποδυτήρια ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν την πρόκριση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο για το Πορτογαλία – Ελβετία και η ομάδα του εμ,φανίστηκε “καταιγιστική” στην επίθεση, πετυχαίνοντας 6 γκολ.

Ο Φερνάντο Σάντος έριξε στη συνέχεια τον Ρονάλντο στο ματς, μετά και την “απαίτηση” του κόσμου, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό για να μετριάσει την απογοήτευση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Όπως φάνηκε στο τέλος του αγώνα, ο ίδιος δεν είχε την ίδια διάθεση να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του και έφυγε νωρίτερα για τα αποδυτήρια. Δεν βοήθησε σίγουρα και το γεγονός ότι δεν μέτρησε ένα γκολ του ως οφσάιντ, την ώρα που οι υπόλοιποι επιθετικοί σκόραραν κατά ριπάς.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση