Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι συγκινητικές ευχές της γυναίκας του για τα γενέθλιά του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 15:28 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι συγκινητικές ευχές της γυναίκας του για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του γιόρτασε εχθές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Η σύζυγό του, Mariah, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσω της οποίας ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον σύζυγό της.

«Γιάννη, ειλικρινά λατρεύω τα πάντα σε εσένα. Η ζωή μου θα ήταν μουντή χωρίς το φως σου. Ο πατέρας που είσαι στα αγόρια μας μου κόβει την ανάσα. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Υπόσχομαι αυτός ο χρόνος να είναι μαγικός», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού που βλέπουμε πρώτη φορά.

Πέρα από τη δημοσίευση, η Mariah έκανε και story στα οποία βλέπουμε τον γνωστό μπασκετμπολίστα να γιορτάζει τα γενέθλιά του στο γήπεδο, να χορεύει σε εκδηλώσεις και να χαμογελά, αλλά και τον μεγάλο του γιο να συμμετέχει στις προετοιμασίες της τούρτας γενεθλίων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε 28 ετών. Με τη σύντροφό του, Mariah Riddlesprigger, δεν έχουν αποκαλύψει πότε ξεκίνησε η σχέση τους. Ωστόσο, μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Liam και τον Maverick.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com @sincerelymariah

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση