Νέο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher - Τι αποκαλύπτει η γυναίκα του;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 09:45 Νέο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher - Τι αποκαλύπτει η γυναίκα του;

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της μπροστά από τις κάμερες, η Corina Schumacher αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της τεράστιας καριέρας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Για το ξεκίνημα του M. Schumacher στην ομάδα της Ferrari και τη στενή σχέση του Γερμανού πιλότου με τον Jean Todt, μίλησε η Corina Schumacher με αφορμή ένα νέο ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Ακόμα θυμάμαι πώς ήταν. Ήμασταν στον κήπο όταν ο Michael με ρώτησε: Τι θα σκεφτόσουνα αν πηγαίναμε στη Ferrari; Ναι, απάντησα. Αν μπορείς να το πετύχεις αυτό θα ήταν τέλειο. Ο Michael γνωρίζει πολύ καλά σε ποιον μπορεί να βασιστεί. Και νομίζω ότι ήδη γνώριζε ότι μπορεί να εμπιστευθεί τον Jean γεγονός που τον έκανε να θέλει να συνεργαστεί μαζί του», δήλωσε η Corina Schumacher προσθέτοντας: «Θα ήταν ωραίο ο Michael να μπορούσε να σας πει αυτήν την ιστορία γιατί εγώ δεν ήμουν πάντοτε παρούσα».

Δηλώσεις για τον M. Schumacher έκανε και ο ίδιος ο Jean Todt, ο οποίος ως γνωστόν αποτελεί τον πιο στενό φίλο της οικογένειας και ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που εξακολουθούν να συναντούν τον Γερμανό.

Ο Michael εξακολουθεί να είναι παρών στη ζωή μου και θα παραμείνει πάντα έτσι, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το ζητούμενο σήμερα είναι πώς να είμαστε καλά μαζί και πώς να είμαστε δίπλα σε εκείνον και στην οικογένειά του».

Το ντοκιμαντέρ το οποίο προβάλει το Canal+ ονομάζεται «Η μέθοδος» και σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, σύντομα πρόκειται να διατεθεί και στα αγγλικά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στους φίλους του M. Schumacher και της Formula 1 να φρεσκάρουν στη μνήμη τους ή και να μάθουν άγνωστα γεγονότα από την καριέρα του Γερμανού πιλότου της Ferrari.

Πηγή: carandmotor.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση