Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Με αποθέωση για νύφη και γαμπρό η παρακάμερα του αγώνα στο ΣΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 13:01 Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Με αποθέωση για νύφη και γαμπρό η παρακάμερα του αγώνα στο ΣΕΦ

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όλα όσα έγιναν εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (94-67), με την παρουσία των δυο νιόπαντρων να ξεχωρίζει (γαμπρός και νύφη χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο του ΣΕΦ).

Σύμφωνα και με όσα ακούστηκαν από τα μεγάφωνα του ΣΕΦ σε ένα από τα διαλείμματα του Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε για την 13η αγωνιστική της Euroleague, ο Κωνστναντίνος και η Ευαγγελία γνωρίστηκαν στο ΣΕΦ, παντρεύτηκαν το Σάββατο που μας πέρασε (10.12) και το βράδυ της Τρίτης (13.12) βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο.

Ο γαμπρός φόρεσε το κοστούμι του, η νύφη το νυφικό της και το ευτυχισμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε με παίκτες του Ολυμπιακού και στη συνέχεια παρακολούθησε τον αγώνα και τους “ερυθρόλευκους” να νικούν με άνεση τη Φενέρμπαχτσε (94-67).

Το νιόπαντρο ζευγάρι δέχθηκε το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση