Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 17:51 Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για την περίπτωση του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον Έλληνα σέντερ να διαθέτει τα στοιχεία που λείπουν κάτω από τη ρακέτα της ομάδας. Είναι αθλητικός και παίζει εξαιρετικά το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, αποτελώντας μία ιδανική επιλογή για την πράσινη φροντ λάιν, από τη στιγμή που είναι και Έλληνας.

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη μοιάζει να έχει το προβάδισμα, έχοντας καταθέσει μία καλή οικονομικά πρόταση, αλλά και με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες στο θέμα του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος υπέγραψε στην αρχή της σεζόν two-way συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς, χωρίς να έχει αγωνιστεί ούτε μία φορά με τους Ταύρους στο NBA.

Αντίθετα, παίζει αρκετά με τους Ουίντι Σίτι Μπουλς (11,8π., 6,4ρ. σε 15′), ωστόσο δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή στην Euroleague.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση