Ο Μαρσέλο έκανε ανάρτηση για τον Μπέιλ με την ιστορική ασίστ του στον τελικό του Champions League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 23:29 Ο Μαρσέλο έκανε ανάρτηση για τον Μπέιλ με την ιστορική ασίστ του στον τελικό του Champions League

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση και ο Μαρσέλο του Ολυμπιακού δεν ξέχασε τον επί χρόνια συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μαρσέλο και Μπέιλ ήταν πρωταγωνιστές σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη δεκαετία και οι δυο τους συνδυάστηκαν και στο θρυλικό γκολ του Ουαλού στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού έκανε λοιπόν ανάρτηση στα social media με εκείνη την ασίστ του στο γκολ του Μπέιλ και έγραψε: «Τι απίστευτο ταξίδι Γκας. Ήταν μία μεγάλη ευχαρίστηση για μένα το να γράψουμε ιστορία μαζί και να μοιραστούμε τόσο ωραίες στιγμές».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση