Στην κορυφή των Ευρωπαίων σκόρερ ο Χάαλαντ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 11:36 Στην κορυφή των Ευρωπαίων σκόρερ ο Χάαλαντ

Ακολουθούν Κέϊν και Φουρουχάσι.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ, παραμένει επικεφαλής στον πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη. Ο νεαρός Νορβηγός επιθετικός, έχει σκοράρει 21 φορές σε 16 συμμετοχές, καθώς με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, μετά το τέλος του Μουντιάλ, «βρήκε δίχτυα» δύο φορές απέναντι στην Λιντς (3-1) και μία φορά με αντίπαλο την Εβερτον (1-1).

Πίσω από τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο Χάρι Κέιν. Ο επιθετικός της Τότεναμ, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς σκόραρε κόντρα στην Μπρέντφορντ (2-2) και σημείωσε ένα τέρμα στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας (4-0) για να φθάσει στα 15 γκολ σε 18 εμφανίσεις.

Εντυπωσιακός είναι και ο Ιάπωνας, Κιόγκο Φουρουχάσι, ο οποίος μετά από έξι αγώνες με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σκωτίας, σκόραρε διαδοχικά πέντε φορές για λογαριασμό της Σέλτικ και πλέον, μετρά 15 γκολ σε 19 ματς.

Ο σχετικός κατάλογος, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

Η πρώτη δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ στα ευρωπαϊκά γήπεδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση