Σάλος με δηλώσεις του Ντίνο Μπάτζιο για τον θάνατο Βιάλι: «Όλοι παίρναμε ουσίες, πρέπει να το διερευνήσουμε»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 22:26 Σάλος με δηλώσεις του Ντίνο Μπάτζιο για τον θάνατο Βιάλι: «Όλοι παίρναμε ουσίες, πρέπει να το διερευνήσουμε»

«Μούδιασμα» έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ντίνο Μπάτζιο με αφορμή τον θάνατο του Τζιανλούκα Βιάλι, καθώς άφησε να εννοηθεί ότι ίσως συνδέεται με χρήση ουσιών.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Tv7, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Τορίνο, Ίντερ, Γιουβέντους, Πάρμα, Λάτσιο και Εθνικής Ιταλίας έδωσε μια νέα διάσταση στην απώλεια του Βιάλι, ο οποίος «λύγισε» μετά από πενταετή μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος.

Αν και δεν κατονόμασε όσους γνωστούς εκπροσώπους του κάλτσιο έφυγαν από τη ζωή εξαιτίας καρκίνου, ο Μπάτζιο τοποθετήθηκε ανοιχτά για το ντόπινγκ πολλών παικτών, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, ειδικά τη δεκαετία του '90.

«Πρέπει να πάμε πίσω σε αυτά που πήρε ο καθένας, πρέπει να ψάξουμε λίγο τις ουσίες που κάναμε χρήση εκείνη την περίοδο. Δεν ξέρω αν οι θάνατοι σχετίζονται με αυτό, ασφαλώς, αλλά πάντοτε υπήρξε ντόπινγκ», είπε ο Ιταλός διεθνής.

Συνεχίζοντας, ο Ντίνο Μπάτζιο είπε: «Ποτέ δεν πήραμε πολύ περίεργα πράγματα, γιατί υπάρχει και ένα όριο που πρέπει να σεβαστείς. Αλλά, σε βάθος χρόνου, πρέπει να διαπιστώνεις αν συγκεκριμένες ουσίες σού κάνουν καλό ή όχι, αν ο οργανισμός μπορεί να τις αποβάλλει ή μένουν στο σώμα σου. Φοβάμαι ότι αυτό συμβαίνει σε πολλούς παίκτες. Στα δικά μου χρόνια ήταν υπερβολικό το ντόπινγκ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση