Αγρότης στην Αργεντινή δημιούργησε τη μορφή του Μέσι σε χωράφι με καλαμπόκι - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 18:05 Αγρότης στην Αργεντινή δημιούργησε τη μορφή του Μέσι σε χωράφι με καλαμπόκι - Δείτε βίντεο

Ο Μαξιμιλιάνο Σπινάτσε εξήγησε γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται «αποτυπωμένος» σε ανθρωπινα σώματα με τη μορφή τατουάζ, σε τοίχους ως τοιχογραφία, και πλέον σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χωράφι με καλαμπόκι.

Το χωράφι στο Λος Κόνδορες στην κεντρική επαρχία της Κόρδοβα σπάρθηκε χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο που υπολόγιζε πού θα έπρεπε να φυτευτούν οι σπόρο, έτσι ώστε όταν το καλαμπόκι μεγάλωνε να δημιουργήσει μια τεράστια οπτική εικόνα του γενειοφόρου προσώπου του Λιονέλ Μέσι.

«Για μένα ο Μέσι είναι ασυναγώνιστος», είπε ο Μαξιμιλιάνο Σπινάτσε, ο αγρότης που έκανε αυτόν τον ασυνήθιστο σχηματισμό, γιορτάζοντας έτσι τη νίκη της εθνικής ομάδας στο Κατάρ, το πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο από τότε που ο Ντιέγκο Μαραντόνα ηγήθηκε της ομάδας το 1986. «Τώρα είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, χαίρομαι που αυτό μπορεί να εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο», τόνισε.

Η Αργεντινή είναι τρίτος μεγαλύτερος παγκόσμιος εξαγωγέας καλαμποκιού και φυσικά η γεωργία είναι η κύρια κινητήρια δύναμη των εξαγωγών της.

Ο Κάρλος Φαριτσέλι, ένας γεωργός μηχανικός, σχεδίασε την κωδικοποίηση για τις μηχανές που σπέρνουν τους σπόρους «επιτρέποντάς» τους να φυτέψουν με ακριβές σχέδιο για να δημιουργήσουν την τελική εικόνα. Σημείωσε μάλιστα ότι ο κωδικός είναι διαθέσιμος για όποιον αγρότη «τολμούσε να το επιχειρήσει», αυτό το είδος «αγροτικής τέχνης».

πηγή: ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση