Ρονάλντο και Μέσι μετά το φιλικό ανέβασαν την… αγκαλιά τους στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 11:31 Ρονάλντο και Μέσι μετά το φιλικό ανέβασαν την… αγκαλιά τους στο Instagram

Δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν οι δυο σταρ του ποδοσφαίρου.

Το πολυαναμενόμενο φιλικό της χρονιάς ανάμεσα στη μεικτή αστέρων των Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Χιλάλ, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι, βρήκε νικητές τους Παριζιάνους με το «χορταστικό» 5-4 και τους 69.000 θεατές που κατέκλυσαν το «King Fahd International Stadium» του Ριάντ, να απολαμβάνουν άλλη μία μοναδική παράσταση των δύο σούπερ σταρ, οι οποίοι άφησαν το «σημάδι» τους στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή τα τελευταία 15 χρόνια.

Οι δυο τους πρόσφεραν όμορφες στιγμές στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους και σκόραραν στον αγώνα.

Μάλιστα, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν να… χωρίσουν κάτι, τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Μέσι ανέβασαν φωτογραφίες με την αγκαλιά τους στο γήπεδο στα social media.

Ο Πορτογάλος άσος τόνισε πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στο γήπεδο και πρόσθεσε: «Είναι ωραίο να ξαναβλέπεις παλιούς φίλους», αναφερόμενος στους πρώην συμπαίκτες του Κέιλορ Νάβας και Σέρχιο Ράμος, αλλά και στον Λιονέλ Μέσι. Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο ανέβασε φωτογραφίες από το φιλικό στα social media, μεταξύ των οποίων και μία στην οποία ο ίδιος και ο Μέσι κρατιούνται από το μπράτσο και συνομιλούν.

Μια ώρα αργότερα, ο Μέσι ανέβασε ένα story στο Instagram με τον Ρονάλντο και τον ίδιο να συνομιλούν αγκαλιασμένοι.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση