Μικρός θεός ο Τεντόγλου: Έσκασε με φούτερ για να πάρει βραβείο και τον παρακάλαγαν να μη φύγει (video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 12:52 Μικρός θεός ο Τεντόγλου: Έσκασε με φούτερ για να πάρει βραβείο και τον παρακάλαγαν να μη φύγει (video)

«Μίλτο σε παρακαλώ περίμενε, Μίλτο» φώναζαν οι δημοσιογράφοι στον Τεντόγλου παρακαλώντας τον για μια δήλωση - Τον ενόχλησε η παρουσία Αυγενάκη;

Ο Μίλτος Τεντόγλου που όλοι αγαπήσαμε «έσκασε» σε τελετή βράβευσης για να παραλάβει βραβείο με ένα εξαιρετικά λιτό στυλ.

Ενώ οι περισσότεροι περιμένουν πως και πως να έρθει η στιγμή της βράβευσής τους και όλα τα φώτα να πέσουν πάνω τους, ο κορυφαίος πρωταθλητής επέλεξε να διατηρήσει για πολλοστή φορά το ύφος και το στυλ που τον έκανε τόσο γνωστό και αγαπητό στο κοινό.

Φορώντας φουτερ, και μη θέλοντας να βρεθεί για πολύ ώρα στο επίκεντρο της προσοχής των δημοσιογράφων που τον παρακάλαγαν για μια δήλωση, ο Τεντόγλου πήγε στην τελετή βράβευσης, παρέλαβε το βραβείο, και προσπαθούσε να φύγει άρον άρον.

 

 

Και ενώ ο ιπτάμενος Τεντόγλου προσπαθούσε απεγνωσμένα να μη φανεί ως super star, παρότι είναι ένα λαμπρό αστέρι του αθλητισμού, οι αθλητικοί δημοσιογράφοι που κάλυπταν την τελετή βράβευσης πάλευαν απεγνωσμένα για μια δήλωση του.

Πηγή: koutipandoras.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση