Στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:28 Στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης

Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του Ντάνι Άλβες, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (20/1) για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα μείνει στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκισή του χωρίς εγγύηση.

Η καταγγέλλουσα, η οποία βρισκόταν με μερικούς φίλους σε πάρτι στο νυχτερινό κέντρο Sutton της καταλανικής πρωτεύουσας, είπε στην αστυνομία ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Συνοδευόμενη από φίλους της, η γυναίκα κατήγγειλε τι είχε συμβεί στο προσωπικό ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου, το οποίο ενεργοποίησε το σχετικό πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διέψευσε τα γεγονότα στην εφημερίδα ABC, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στο Σάτον «για μικρό χρονικό διάστημα» και σημειώνοντας ότι «δεν έγινε τίποτα».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση