Ερυθρόλευκος και ο Ραμόν! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 20:29 Ερυθρόλευκος και ο Ραμόν! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη δεύτερη χειμερινή του μετεγγραφή… και αυτή από την Φλαμένγκο. Μετά τον Ροντινέι, τα ερυθρόλευκα φόρεσε και ο Ραμόν.

“Πειραιώτης” με κάθε επισημότητα! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραμόν από τη Φλαμένγκο, με τον Βραζιλιάνο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πέρασε τα απαιτούμενα ιατρικά και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”. Οι Πειραιώτες πληρώνουν ένα ποσό περίπου στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του.

“Ραμόν, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Welcome to Olympiacos Ramon! / Bem-vindo ao Olympiacos Ramon!” αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι” στο μήνυμά τους στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση