Στέφανος Τσιτσιπάς: O τελευταίος πόντος και οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 16:03 Στέφανος Τσιτσιπάς: O τελευταίος πόντος και οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια πρόκριση – θρίλερ κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ. Ο Έλληνας πρωταθλητής πανηγύρισε με υψωμένες γροθιές την κατάκτηση του “εισιτηρίου” για τους “8” του Australian Open.

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση κυρίως στα δύο πρώτα σετ και παραμένοντας δυνατός στο τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 6-4,6-4, 2-6, 4-6, 6-3 τον Γιανίκ Σίνερ (ο οποίος επέστρεψε από 0-2) μετά από 4 ώρες(!) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open-για 3η σερί χρονιά, αλλά και 4η στην καριέρα του!

Ο Τσιτσιπάς πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές στον αέρα και εμφανή ανακούφιση τη νίκη επί του Γιανίκ Σίνερ, την ώρα που τον “αποθέωναν” οι Έλληνες που βρέθηκαν στη “Lod Laver Arena”.

Πριν αποχωρήσει από το κορτ, ο Τσιτσιπάς μοίρασε τα ήδη υπογεγραμμένα αυτόγραφά του στους θεατές που ήταν στις πρώτες σειρές κοντά στο κορτ.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση