Australian Open: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «διέλυσε» τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 3-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 14:17 Australian Open: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς «διέλυσε» τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 3-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ασταμάτητος στο Australian Open Και χρειάστηκε μόλις δύο ώρες για να “διαλύσει” με 3-0 σετ (6-1, 6-2, 6-4) τον Αντρέι Ρούμπλεφ και να προκριθεί στα ημιτελικά.

Δείχνοντας να έχει ξεπεράσει και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν… καταιγιστικός κόντρα στον Ρούμπλεφ, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, με αποτέλεσμα να πάρει με επιβλητικό τρόπο το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση του Australian Open.

Ο Σέρβος θρύλος του τένις είναι φυσικά και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του αυστραλιανού Γκραν Σλαμ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά δεύτερο στα στοιχήματα. Για να “μονομαχήσουν” πάντως στον τελικό θα πρέπει πρώτα να περάσουν και τα “εμπόδια” των Τόμι Πολ και Καρέν Χατσάνοφ αντίστοιχα.

 

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση