Μπόνους - μαμούθ στους υπαλλήλους της Ferrari: 13.500 ευρώ στους λογαριασμούς τους!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 16:39 Μπόνους - μαμούθ στους υπαλλήλους της Ferrari: 13.500 ευρώ στους λογαριασμούς τους!

Μετά το ρεκόρ πωλήσεων που σημείωσε το 2022 η Ferrari, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έρχεται να επιβραβεύει τους αφανείς ήρωες, προσφέροντας ένα παχυλό μπόνους χιλιάδων ευρώ στους υπαλλήλους της.

Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για τους υπαλλήλους της Ferrari, οι οποίοι μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό να κατατίθεται το ποσό των 13.500 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό θα το καταβάλλει η Ferrari σε σχεδόν 5.000 υπαλλήλους, υπό τη μορφή μπόνους, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022.

Το συγκεκριμένο μπόνους, το οποίο λαμβάνουν οι περισσότεροι υπάλληλοι των αυτοκινητοβιομηχανιών, είναι αυξημένο κατά 12,5% σε σχέση με το ποσό που δόθηκε στις αρχές τις προηγούμενης χρονιάς, αντικατοπτρίζοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις της Ferrari μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με την ίδια την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, το 2022 έκλεισε με 13.221 πωλήσεις, παρουσιάζοντας αύξηση 18,5% σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά.

Μάλιστα η επίδοση της Ferrari το 2022 συνιστά ένα νέο ρεκόρ για την ιταλική φίρμα, η οποία έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αυτά τα επίπεδα πωλήσεων.

Τη διάχυτη αισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις της Ferrari ενισχύει το γεγονός ότι η παρουσία της Purosangue στην γκάμα της φέρνει όλο και περισσότερους αγοραστές στο κατώφλι της, αναγκάζοντάς την να διακόψει ακόμα και τη διαδικασία της παραγγελιοληψίας, ώστε ο χρόνος αναμονής του πρώτου SUV στην ιστορία του Μαρανέλο να μην υπερβεί τα δύο χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τη Ferrari είναι η όσο το δυνατόν ομαλότερη μετάβαση στη νέα, εξηλεκτρισμένη εποχή. Τα πλάνα των Ιταλών για το μέλλον, κάνουν λόγο για το λανσάρισμα 14 νέων μοντέλων έως και το 2026, την ίδια στιγμή που η πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη Ferrari θα κάνει, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, το ντεμπούτο της θα γίνει το 2025.

Πηγή: carandmotor.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση