Ο Νίκος Γκάλης θα γίνει επίτιμος διδάκτωρ του ΤΕΦΑΑ στο ΑΠΘ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 13:57 Ο Νίκος Γκάλης θα γίνει επίτιμος διδάκτωρ του ΤΕΦΑΑ στο ΑΠΘ (φωτο intime)

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, θα γίνει επίτιμος διδάκτωρ στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ο Νίκος Γκάλης μεγαλούργησε στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο και “γιγάντωσε” σε όλη τη χώρα, με τις επιτυχίες του στην Εθνική Ομάδα και το ΑΠΘ θα του προσφέρει την τιμητική θέση στα ΤΕΦΑΑ, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.

Η ενημέρωση από το ΑΠΘ για τον Νίκο Γκάλη

«Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ θα αναγορευτεί ο κ. Νικόλαος Γκάλης, για την εξαιρετική προσφορά του στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, καθώς και για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην κοινωνία. Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 20:15, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ».

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση