Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τρέχει για να προλάβει το αιώνιο ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 11:06 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τρέχει για να προλάβει το αιώνιο ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο ντέρμπι (25/2) με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να περιμένουν με αγωνία τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκός παραμένει αμφίβολη.

Σήμερα (22/2) ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ αναμένεται να δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές, με τον Μίτσελ να είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Παπασταθόπουλου, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες ή και μέρες.

Εφόσον ο Παπασταθόπουλος τεθεί νοκ άουτ, το δίδυμο στα στόπερ θα είναι Ντόη-Μπα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση