Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ελπίζει σε μια θετική απόφαση για τα τουρνουά στις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 17:45 Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ελπίζει σε μια θετική απόφαση για τα τουρνουά στις ΗΠΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ελπίζει σε θετικά νέα, σχετικά με το αίτημα ειδικής άδειας που έχει κάνει για να εισέλθει στις ΗΠΑ, και να συμμετάσχει στα τουρνουά που ξεκινούν τον επόμενο μήνα.

Ο Νξόβακ Τζόκοβιτς παραμένει ανεμβολίαστος για τον Covid-19 και ελπίζει πως θα καταφέρει να αγωνιστεί στα τουρνουά ATP Masters 1000 Indian Wells και Miami Open, που ξεκινούν τον επόμενο μήνα στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς κέρδισε τον 10ο τίτλο του στο Australian Open και το 22ο Grand Slam της καριέρας του τον περασμένο μήνα στη Μελβούρνη.

«Τα σχέδιά μου μετά το Ντουμπάι εξαρτώνται από τις ΗΠΑ. Περιμένω απάντηση, δεν εξαρτάται από εμένα. Θα μάθω σύντομα», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Βελιγράδι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη. «Όλα είναι σε εξέλιξη. Είμαι ευγνώμων στο Indian Wells και στο Miami Open για την υποστήριξή τους. Θα ήθελαν να μπορώ να παίξω στα τουρνουά τους. Ανυπομονώ για μια θετική απόφαση που περιμένω σύντομα, αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμένα», πρόσθεσε.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση