Ανακρίθηκε ο Πάολο Ντιμπάλα για την υπόθεση της Γιουβέντους και κινδυνεύει με τιμωρία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 22:54 Ανακρίθηκε ο Πάολο Ντιμπάλα για την υπόθεση της Γιουβέντους και κινδυνεύει με τιμωρία

Επί μιάμιση ώρα ο Πάουλο Ντιμπάλα ανακρίθηκε την Τετάρτη (22/2) απ’ τις ιταλικές οικονομικές αρχές, κινδυνεύοντας σοβαρά με τιμωρία για πιθανή συνέργεια σε οικονομική παρατυπία της Γιουβέντους.

Όπως αναφέρει η ιταλική «La Repubblica» η ανάκριση του Πάολο Ντιμπάλα (σ.σ. νυν επιθετικού της Ρόμα), έγινε από το αρμόδιο τμήμα ερευνών των οικονομικών Αρχών του Τορίνο, το οποίο εξετάζει συμμετοχή και συνέργεια του Αργεντινού, σε προσπάθειες της Γιουβέντους, να αλλοιώσει οικονομικά στοιχεία που αφορούσαν το συμβόλαιο του, κατά το διάστημα της παρουσίας του εκεί.

Η έρευνα έχει επικεντρωθεί σε μία πληρωμή που αφορά ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ. Εάν επιβεβαιωθούν οι παρατυπίες, ο Ντιμπάλα (όπως αναφέρει το δημοσίευμα) κινδυνεύει σοβαρά με ποινή αποκλεισμού ενός μήνα από κάθε αγωνιστική υποχρέωση.

Η ακρόαση των 12 βασικών κατηγορούμενων για οικονομική παραβίαση κανονισμών από τη Γιουβέντους, μεταξύ των οποίων οι Αντρέα Ανιέλι και Πάβελ Νέντβεντ, έχει οριστεί για τις 27 Μαρτίου.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση