Μαρία Σάκκαρη - Σέλμπι Ρότζερς 2-1: Πρόκριση με φοβερή ανατροπή στο Indian Wells

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 10:47 Μαρία Σάκκαρη - Σέλμπι Ρότζερς 2-1: Πρόκριση με φοβερή ανατροπή στο Indian Wells (φωτο Reuters)

Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε να κάνει μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Σέλμπι Ρότζερς, αλλά έστω κι έτσι, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-0) και συνεχίζει στο Indian Wells.

Παρότι ξεκίνησε άσχημα το ματς και βρέθηκε ακόμη και με την… πλάτη στον τοίχο στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη έδειξε ξανά το… σθένος της και ανέτρεψε την κατάσταση για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Indian Wells, στο οποίο πέρυσι είχε φθάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Κόντρα στην Ρότζερς (No41 στον κόσμο), η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, έχασε εύκολα το πρώτο σετ, με κακό τένις και στο δεύτερο σετ, δέχθηκε πρώτη μπρέικ, ενώ επέτρεψε στην αντίπαλό της να φθάσει και σε τριπλό μπρέικ πόιντ στη συνέχεια. Η Σάκκαρη κατάφερε όμως να επανέλθει, να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ και να κάνει… περίπατο στο τρίτο και τελευταίο σετ, για να πάρει τη νίκη πρόκριση.

Επόμενη αντίπαλος στο Indian Wells για την Μαρία, θα είναι η Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα που απέκλεισε την Λίντα Φουχβίρτοβα με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 7-5).

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση