Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Νικητής και φέτος ο Καραΐσκος, πρώτη στις γυναίκες η Παναγιωτοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 12:25 Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Νικητής και φέτος ο Καραΐσκος, πρώτη στις γυναίκες η Παναγιωτοπούλου

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος τερμάτισε πρώτος και στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Η πρωτιά στις γυναίκες πήγε στην Ισμήνη Παναγιωτοπούλου.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος εκμεταλλεύτηκε την καλή του κατάσταση και την εμπειρία του στον αγώνα και αναδείχθηκε νικητής για πέμπτη φορά νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου και τον Ημιμαραθωνίου Αθήνας που έγινε σήμερα με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δρομέας του Σταύρου Καρρέ ακολούθησε το αρχικό του πλάνο και επέλεξε από την αρχή να ακολουθήσει έναν γρήγορο ρυθμό, προκειμένου να διεκδικήσει όχι μόνο τη νίκη, αλλά κι ένα νέο ρεκόρ. Ο Καραΐσκος πέτυχε κατά το ήμισυ το στόχο του, καθώς πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού με 1ωρα 07.59 και ακολούθησαν ο Δημήτρης Τσάκαλος (ΓΣ Αμαρουσίου) με 1.08.07 και ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός) με 1.08.33.

Ο Τσάκαλος έκανε πολύ καλό αγώνα και κατάφερε να απειλήσει στα τελευταία χιλιόμετρα τον Καραίσκο δείχνοντας πως είναι σε θέση να κυνηγήσει καλές επιδόσεις στον Ημιμαραθωνίου. Ο Πιτσώλης όπως και τo 2019 έτσι και φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στις γυναίκες η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) αναδείχθηκε νικήτρια στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας με 1.17.46 κι επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση και την ανοδική της πορεία.

Η αθλήτρια του Σάββα Κουμπούρα από την αρχή της κούρσας επέλεξε να οδηγήσει την κούρσα και κατάφερε να διατηρήσει το ρυθμό της μέχρι το τέλος. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η νικήτρια του Μαραθωνίου Αθήνας, Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΣΑΠΚ Νεάπολης) με 1.18.28 και το χάλκινο η Σταματία Νούλα (ΝΓΣ Ηρακλής) με 1.21.13.

Μάλιστα η αθλήτρια του Ηρακλή κατέκτησε το μετάλλιο πάνω στο νήμα και κάνοντας δυνατό σπριντ με την Ευσταθία Φλώρου που τελικά τερμάτισε τέταρτη με την ίδια επίδοση.

πηγή: Newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση