Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 74-76: Τα highlights του αιώνιου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 18:55 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 74-76: Τα highlights του αιώνιου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 76-74 στο ΟΑΚΑ για την Basket League και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει μία βελτιωμένη εικόνα με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του, αλλά να αδυνατεί να ξεπεράσει και πάλι το εμπόδιο του αιωνίου αντιπάλου του, ο οποίος του έχει πάρει τον αέρα.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σε λίγες μέρες στο ΣΕΦ για την Euroleague, ενώ αναμένεται να συγκρουστούν στη συνέχεια στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Δείτε τα highlights του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση