Γνωστός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 23:33 Γνωστός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο

Ανείπωτη τραγωδία στη Ρωσία, με γνωστό ποδοσφαιριστή να χάνει τη ζωή του σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας.

Βαθιά θλίψη και οδύνη έχει σκορπίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και στον ευρύτερο αθλητικό κόσμο, η είδηση του θανάτου του Alexander Karakin, μετά την εμπλοκή σου τροχαίο ατύχημα την Παρασκευή 12  Μαΐου, στη Ρωσία.

Ο 32χρονος Ρώσος ποδοσφαιριστής συμμετείχε με το Nissan GT-R του σε παράνομους αγώνες ταχύτητας σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της χώρας, κοντά στο χωριό Lesnoy Gorodok που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από τη Μόσχα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Karakin έχασε τον έλεγχο του πανίσχυρου ιαπωνικού μοντέλου του, με αποτέλεσμα να καταλήξει με σφοδρότητα πάνω στα στηθαία ασφαλείας.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρχές, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι την «παγίδα θανάτου» έστησε το φαινόμενο της υδρολίσθησης, σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο Karakin.

Ειδικότερα, το Nissan GT-R φαίνεται πως φορούσε σλικ ελαστικά, τα οποία ως γνωστόν προσφέρουν ιδανική πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα, αλλά λόγω της έλλειψης αυλακώσεων δεν μπορούν να «αποστραγγίσουν» το νερό σε βρεγμένο οδόστρωμα, όπως ήταν αυτό στο οποίο κινούνταν ο Karakin.

Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία που, αφού απεγκλώβισαν τον Karakin, τον μετέφεραν στην εντατική, όπου ο 32χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του λίγες ώρες αργότερα. Στο Nissan GT-R βρισκόταν και ένα ακόμη άτομο το οποίο δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Ο τελευταίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός εντός της Ρωσίας, μιας και είχε αγωνιστεί σε κάποιους από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των Σπαρτάκ Μόσχας (2008) και Ντιναμό Μόσχας (2009-2010). To 2018 έβαλε τέλος στην επαγγελματική του καριέρα, αλλά συνέχισει να αγωνίζεται στα γήπεδα, σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, ο Karakin είχε αποκτήσει το Nissan GT-R μόλις πριν από λίγους μήνες και έκτοτε συνήθιζε να συμματάσχει σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση