Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε τα έξι γκολ στο MLS με εντυπωσιακό τρόπο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 10:53 Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε τα έξι γκολ στο MLS με εντυπωσιακό τρόπο

Ένα εξαιρετικό γκολ σημείωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης τα ξημερώματα της Πέμπτης (18.05), στη νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ επί των Κολοράντο Ράπιντς (4-0).

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να… ματώνει τα δίχτυα στο MLS. Με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ, ο Έλληνας επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 4-0, στην άνετη νίκη της Ατλάντα Γιουνάϊτεντ, επί των Κολοράντο Ράπιντς.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αντικατέστησε στο 53′ τον Μπάρι και στο 90` δέχθηκε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, κοντρόλαρε με το στήθος και την «τσίμπησε με λόμπα» προ του εξερχόμενου τερματοφύλακα, σημειώνοντας το έκτου του γκολ σε εννέα συμμετοχές.

Μετά από 13 αγωνιστικές, η Ατλάντα Γιουνάϊτεντ, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, με 21 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττα, ενώ προηγείται με 27 βαθμούς η ομάδα του Σινσινάτι.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση