Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη μητέρα του - Την έδιωξε από το γήπεδο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 23:40 Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη μητέρα του - Την έδιωξε από το γήπεδο

Ο Τσιτσιπάς έχασε από τον Μεντβέντεφ με 2-0 σετ και ο Ρώσος πέρασε στον τελικό της Ρώμης. Ωστόσο τον αγώνα σημάδεψε ο τσακωμός του Στέφανου με τη μητέρα του.

Σε ένα ματς με πολλές διακοπές λόγω βροχής, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-4 στο πρώτο σετ, αλλά έκανε… δώρο στη συνέχεια ένα μπρέικ στον Μεντβέντεφ από το 40-0, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει προς το μπουθ της ομάδας του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε έντονη λογομαχία με τη μητέρα του και της φώναξε να σταματήσει να μιλάει και ειδικά στα ρωσικά. Λίγο αργότερα δε, συνέχισε τον… καυγά μαζί της και της ζήτησε να φύγει από το γήπεδο, εμφανώς εκνευρισμένος. Τελικά εκείνη απομακρύνθηκε κι έκατσε πιο ψηλά στην κερκίδα.

Δείτε στο βίντεο τι είπε στη μητέρα του.

Της ζήτησε να φύγει από το γήπεδο:

 

Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς 2-0 ΣΕΤ |HIGHLIGHTS|

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση