O πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για το «μαλ... είσαι;»: Ήταν μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 11:46 O πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για το «μαλ... είσαι;»: Ήταν μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου

Για την επίθεση που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη μητέρα του, στον ημιτελικό του τουρνουά της Ρώμης, μίλησε ο πατέρας του Έλληνα τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς, θέλοντας να υποβαθμίσει το περιστατικό.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της», είπε αρχικά, μιλώντας στο Mega, ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Και συνέχισε: «Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει μόνος του στον αγώνα, χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

Βίντεο με τις δηλώσεις του Απόστολου Τσιτσιπά:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νούμερο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του τουρνουά.

Τι έγινε στη Ρώμη

Υπενθυμίζεται ότι έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στον Στέφανο Τσιτσιπά το ότι η Ρωσίδα μητέρα του μιλούσε στη γλώσσα της ενώ εκείνος έδινε μάχη στο κορτ με τον… Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 40-0 σε ένα από τα γκέιμ του παιχνιδιού με τον Ρώσο αντίπαλό του, αλλά είδε τον Μεντβέντεφ να επιστρέφει και να κάνει το break. Ο 25χρονος ήταν έξαλλος με τη μητέρα του, επειδή εκείνη του έδινε οδηγίες στα ρωσικά, μια γλώσσα που προφανώς μπορούσε εύκολα να καταλάβει ο αντίπαλός του.

«Μη μιλάς στα ρώσικα, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα… Μαλα@@@νη είσαι τελείως; Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον θεό σου», ανέφερε αρχικά.

«Έλα, θα πας μπροστά, έλα!», του απάντησε εκείνη, εμφανώς αμήχανη από τα όσα άκουσε από τον γιο της.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από τη μητέρα του, Γιούλια Σαλνίκοβα, να αποχωρήσει από το γήπεδο. «Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγεις από το γήπεδο», είπε.

Ο διάλογος έγινε στα ελληνικά, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του ματς να παρέμβει για να τον ρωτήσει τι συμβαίνει και αν χρειάζεται κάτι. Η μητέρα του, ωστόσο, αποχώρησε από το box και κάθισε σε άλλο σημείο της εξέδρας, για να «σβήσει» την ένταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση