Δημήτρης Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 10:53 Δημήτρης Μελισσανίδης: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης οδήγησε φέτος την ΑΕΚ σε μία ιστορική σεζόν, με την κατάκτηση του νταμπλ στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και φαίνεται ότι ανυπομονεί για ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Μετά από φήμες για πιθανή αποχώρησή του από την ΑΕΚ μάλιστα, ο ίδιος ο Μελισσανίδης έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια και είπε ορθά κοφτά ότι θα παραμείνει στο “τιμόνι” της Ένωσης.

Με δήλωσή του στον Βασίλη Βέργη και την εφημερίδα «Live Sport», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε τα εξής: «Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης.

Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί». 

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση