Μάντσεστερ Σίτι: Ο χορός του Γκουαρντιόλα στους πανηγυρισμούς και η απονομή του Κυπέλλου Αγγλίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 20:37 Μάντσεστερ Σίτι: Ο χορός του Γκουαρντιόλα στους πανηγυρισμούς και η απονομή του Κυπέλλου Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του 7ου Κυπέλλου Αγγλίας της Ιστορίας της. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ένα ακόμη βήμα για να φθάσει στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης του τρεμπλ τη φετινή σεζόν. Μετά την επιτυχία του τίτλου στην Premier League, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πανηγύρισε σήμερα και την κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας, για έβδομη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» τη συμπολίτισσα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Με το σφύριγμα της λήξης, ο Πεπ Γκουαρντιόλα και οι παίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τον Ισπανό τεχνικός να απολαμβάνει τις στιγμές. Λίγο μετά, όλοι τους, ανέβηκαν στα επίσημα, για να παραλάβουν το τρόπαιο.

Να αναφέρουμε ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δέχθηκε την αγκαλιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (ήταν μεταξύ των καλεσμένων του τελικού και στο σημείο της απονομής), ενώ είχε και ένα μικρό τετ-α-τετ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, παίρνοντας το μετάλλιο του νικητή.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση