Ο Άντριαν Γκρίφιν είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 09:57 Ο Άντριαν Γκρίφιν είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν και επίσημα νέο προπονητή. Ο Αντριαν Γκρίφιν είναι αυτός που θα δίνει οδηγίες στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, από την άκρη του πάγκου, με την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο Άντριαν Γκρίφιν είναι ο νέος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους Μιλγουόκι Μπακς να ανακοινώνουν την συμφωνία των δυο πλευρών, χωρίς να αποκαλύπτουν τη χρονική διάρκεια του deal.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Άντριαν Γκρίφιν αναλαμβάνει μια ομάδα ως πρώτος προπονητής, μετά από πέντε χρόνια που ήταν παρών στους Τορόντο Ράπτορς ως βοηθός προπονητή. Ο Αμερικανός αποτελεί τον 17ο κόουτς στην Ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.

«Ο Άντριαν είναι ένας προπονητής που χαίρει ευρείας εκτίμησης και φέρνει εξαιρετικά ηγετικά χαρακτηριστικά και εμπειρία στην ομάδα μας» δήλωσε ο general manager των Μπακς, Τζον Χορστ ο οποίος συνέχισε: «Το προπονητικό επίπεδο του, ο χαρακτήρας του και η ικανότητα του να συνδέεται με παίκτες και να τους εξελίσσει τον καθιστά ως μια εξαιρετική επιλογή για την ομάδα μας. Έχει κερδίσει την ευκαιρία για την επιλογή αυτή».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση