Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου το αθηναϊκό ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 15:54 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου το αθηναϊκό ντέρμπι

Το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και όχι την Κυριακή (24/9).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε αίτημα αναβολής του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κατά μία μέρα στο σημερινό (8/9) έκτακτο ΔΣ της Super League.

Το αίτημα έγινε δεκτό από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει μεταξύ άλλων πως «εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά σε καμία ελληνική ομάδα που παίζει στην Ευρώπη, σε αντίθεση με άλλες ομάδες και όσα έχουν κάνει στο παρελθόν».

Ο λόγος που η ΑΕΚ ζήτησε το παιχνίδι να γίνει Δευτέρα είναι γιατί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση