Γιουβέντους: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Πογκμπά, κινδυνεύει με δύο χρόνια αποκλεισμό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 20:00 Γιουβέντους: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Πογκμπά, κινδυνεύει με δύο χρόνια αποκλεισμό

Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε μετά από το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο και κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών από τα γήπεδα.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Πολ Πογκμπά. Σαν να μην έφταναν στον Γάλλο μέσο οι συνεχείς τραυματισμοί που δεν του έχουν επιτρέψει να δείξει την αξία του στη δεύτερη θητεία του στην Γιουβέντους έρχεται τώρα να βάλει ακόμη έναν μπελά στο κεφάλι του και αφορά υπόθεση ντόπινγκ με τον ίδιο στο επίκεντρο.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γάλλος μέσος βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε στις 20 Αυγούστου μετά από το Ουντινέζε - Γιουβέντους, σε ένα ματς που δεν ήταν καν στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται προληπτικά υπό καθεστώς τιμωρίας και θα έχει τρεις ημέρες στη διάθεσή του για να ζητήσει δεύτερη ανάλυση. Σε περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό, τότε ο Πογκμπά θα περάσει την πόρτα του εθνικού δικαστηρίου κατά του ντόπινγκ προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο αποκλεισμός από τη δράση, σε περιπτώσεις ντόπινγκ, φτάνει έως και τα δύο χρόνια, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τιμωρία που ενδέχεται να φτάσει τα τέσσερα χρόνια αν αποδειχτεί πως υπήρχε σκοπιμότητα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση