Πολ Πογκμπά: Συμπλήρωμα διατροφής η αιτία που βρέθηκε ντοπαρισμένος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 21:09 Πολ Πογκμπά: Συμπλήρωμα διατροφής η αιτία που βρέθηκε ντοπαρισμένος

Η απίστευτη επιπολαιότητα που φέρεται να έδειξε ο Γάλλος μέσος, ο οποίος εμπιστεύτηκε γιατρό εκτός της Γιουβέντους που του χορήγησε συμπλήρωμα διατροφής κινδυνεύει να του κοστίσει την καριέρα του

Όπως αποκαλύπρτει η Gazzetta Dello Sport ένα φάρμακο που αγοράστηκε-ως συμπλήρωμα διατροφής- στις ΗΠΑ, μετά από σύσταση φίλου του γιατρού, άσχετου με τη Γιουβέντους, φαίνεται να βρίσκεται πίσω από το θετικό δείγμα του Πολ Πογκμπά, που ανιχνεύθηκε μετά από εξετάσεις που έγιναν στα ούρα του Γάλλου στο τέλος του αγώνα Ουντινέζε-Γιουβέντους στις 20 Αυγούστου, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος 2023-24.

Μία...απροσεξία που κινδυνεύει να του κοστίσει ακριβά, γιατί ο Πογκμπά βρίσκεται πλέον σε αναστολή εν αναμονή της δεύτερης ανάλυσης, η οποία θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι θετικός στο ντόπινγκ και αν συμβεί αυτό κινδυνεύει η καριέρα και το μέλλον του στη Γιουβέντους.

Ο Πογκμπά είπε χθες στους γιατρούς της Γιουβέντους ότι είχε πάρει ουσίες που δεν είχαν συμφωνηθεί με το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους. Επομένως, η ιταλική ομάδα αγνοούσε τα πάντα και τώρα θα εναπόκειται στον παίκτη να αποδείξει τη μη σκοπιμότητα του, κάτι που ωστόσο δεν θα τον κάνει να αποφύγει την τιμωρία του, η οποία μπορεί να φτάσει έως και 4 χρόνια.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα του Πογκμπά, η Γιουβέντους θα μπορεί να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του που λήγει το 2026 με πολύ ακριβό μισθό (8 εκατομμύρια συν 2 μπόνους).

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση